Räkpaj med sparris och rosébubblor.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 ägg
  • 3 dl vispgrädde (eller 2 dl grädde och 1 dl mjölk)
  • 2-3 dl riven smakrik ost, vi använder västerbottenost
  • salt och peppar
  • ½ citron, rivet skal och lite saft efter smak
  • hackad dill
  • 400 g skalade räkor, låt gärna räkorna marinera i pressad citron någon timme i kylen innan pajen lagas.
  • 1 bunt grön sparris
  • 200 grader i ca
  • 30 minuter Ta ut pajen och låt den stå någon minut innan du skär upp och serverar, gärna med en sallad och en klick löjrom eller annan röd rom till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.