När steken är klar skär du den i mindre bitar och lägger sedan ner köttet i grytan. Eventuellt kan du hälla på lite köttsaft ifall du vill späda rätten eller få lite mer sås
Tillsätt grädden och krydda efter smak med soya, köttbuljong, salt och peppar. salt och peppar. Skala och riv morötterna och palsternacka på stora rivjärnet
Bryn köttetoch lägg över det i en gryta. Skär köttet i små bittar. Skala rotsaker och potatis. Fräs sedan lök och rotsaker och lägg dem efter hand i grytan
Alltså om köttoch potatis. Hej igen nått som jag älskar är kött å potatis. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Salta och peppar köttet på båda sidorna. Jag fick tag på fint kött på Oaxens Skafferi. …eller hängmörad ryggbiff med vinkokta smålökar serverad med rödvinsås, potatiskaka och spenat för att vara exakt
Köttfärsbiffar som varvas med grönsaker och bakas i en tomatsås- SÅ GOTT. Men den är så vacker, randig aubergine och zucchini, grönsaker i olika färger som varvas snyggt
Ingenting går upp mot en god köttbit, stekte entrecote först i grillpannan för att få fin stekyta och sen stekte vi klart den i ugnen på låg temperatur
Köttoch grönsakssoppa. Idag är jag nöjd, en morgonpromenad och sedan kokade jag en underbar soppa. )I spadet hällde jag i en burk Viktväktarnas grönsakssoppa och en köttbuljong, fem små hackade vitlöksklyftor, två gula lökar, fem morötter, två palsternackor, en halv fänkål, en bit kålrot, en bit purjolök,halva fläskläggen, kryddpeppar och lagerblad
Det är ju verkligen något speciellt med köttoch i helgen har vi verkligen unnat oss bra kött. Gott nötkött grillat rare med kålrots & sötpotatisgratäng
Till varmrätt blev det mört lammkött, kryddig sås, len lökkräm och salta potatisar. Köttet. Söndagen kom och efter några timmars röjning i förråd och två vändor till tippen, tog jag och Åsa en tur ut i skogen för att hämta hem all svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.