Skär rödbetorna i stora klyftor. Blanda dressingen med linser, rödlök, persilja och smulad fetaost. Pensla dem med rapsolja och lägg i en smord ugnsform
//Matilda Citrondressade rödbetormed sidfläsk, oregano ochfeta. Skala rödbetorna, dela dem på hälften (eller i fyra bitar om dom är stora) och slå över citrondressingen medan de fortfarande är lite varma
Rostade rödbetormedhasselnötteroch chevré. Blanda med vitlök och timjan, salt och peppar. Inlägget Ugnsrostade rödbetor, chevré ochhasselnötter dök först upp på BakingBabies
D. e. g. V. t. m. j. ö. l. 5. 0. T. o. r. ä. s. 2. k. a. n. 3. M. d. S. c. F. y. i. A. u. b. P. p. 6. f. G. L. 1. H. v. å. K. B. h. ,. 4. (. °. ). /. 7. 8. 9. -. Ä. N. R. t D. d l. s t
Att råriva dem som jag gjort till bruschettan är magiskt gott, det kan låta mastigt att äta rårivna rödbetor men tillsammans med gurkan och löken blir det oerhört fräscht
Lägg upp rödbetorna på ett fat och strö över fetaostoch bacon, toppa med rucola. Häll av rödbetornaoch skölj dem hastigt i kallt vatten, gnid av skalet och skär dem i klyftor
Häromdagen bakade jag en av mina favoritkakor - choklad- och marängkaka medhasselnötter. När man tar ut kakan sjunker marängen lite så lossa kakan från kanten försiktigt med en kniv
Lägg ut rödbetorna på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja. Har man en juicecentrifug kan man även köra i lite rödbeta i juicen eller riva rödbetoroch ha i salladen
Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor. Häll av vattnet och blanda de varma linserna med rödlöken och dressingen och låt svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.