Ett knäckigt havretäcke med kolasmak över rabarberoch jordgubbar förklarar hur pajen smakar bäst. Lägg rabarber (delad i små bitar) och jordgubbar i den smorda formen
Rör om och häll fyllningen i pajformen. Smält smöret i en kastrull och låt svalna. Pajdeg. Pajen stelnar till när den har kallnat och kan ätas både varm och kall
Skiva rabarbern tunt. Rör ner socker, vetemjöl och havregryn. En härlig paj med smak av försommar. Blanda ihop med skivade jordgubbar, socker och potatismjöl
Detta är en provpannacotta som jag gjorde på den nya kesellan med rabarber från Arla. Innan serveringen pyntade jag dem med färska hallonoch mörk god choklad som var finhackad
Rabarberochhallondrink. Blev lite inspirerad av Jamie Oliver då han gjorde en drink som riktigt föll mig i smaken, då det va både mjölk ochrabarber i den
Strimla rabarberoch rättika snyggt, lägg sedan i isvatten Finhacka örterna och stek sedan brödtärningarna i olja, blanda örter och de gyllene brödtärningarna
Självklart kan du själv bestämma hur söt du vill att just din rabarberochhallon kräm ska vara det är bara att tippa i lite mer av det söta så att smaken passar dig
Mörk chokladbotten med vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar ochhallon. Idag var en sådan dag och då fick det blir en Choklad Trippelpaj, ja ni hör ju att denna härliga är fullsmockad med choklad i alla dess former
Fika måste man och igår svängde jag kvickt och lätt ihop en hallonochchokladpaj som blev väldigt uppskattad av killarna, det sa bara slurp sen var det bara några smulor kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.