Nu hoppas jag att ännu fler kan njuta av dem. Stäng av värmen och lägg i chokladen och smöret. ) En lite kladdig botten med ett riktigt lent täcke av mjölkchoklad…mmm… som bryts av med lite crunchiga valnötter, I´m in love
Tyvärr är det i princip omöjligt för mig att avgöravad som är problemet när det gäller just DIN kost och motion i och med att jag inte kan SE vad du gör
Låt dig inte skrämmas av bönlukten, spadet ger ingen smak när du är klar. Aquafaba är väldigt populärt i vegansk matlagning och bakning - främst som ett äggersättningsmedel
Den verkar ha klarat sig bra än så länge, vi får se vad som händer över natten. Jag kommer först dra igång min bakning senare på eftermiddagen, därför delarjag med migav receptet redan nu till er som vill starta tidigare
På övervåningen av fatet blandade jag i ekologiskt lakritspulver ochvad gott det blev. Om ni vill ha lakritssmak (Jag gjorde hälften vanliga och hälften med lakrits) så smakar ni bara av hur starkt ni vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.