Stjälp upp den på mjölat bänk ochdela den i tre delar med en degskrapa, knåda inte. Jag brukar vika degen några gånger också, men har inga bilder hur jag gör
Dela degen i två delar. Vik degen några gånger, forma till limpor och rulla dem i grovt rågmjöl. Det bakas mycket på surdeg nu och fler och fler i min omgivning har startat sin egna surdeg
Tillsätt stevia, mandelaromoch vaniljpulver. Ibland är det lätt att fastna i kesella/keso/proteindrinks-tänket men vilka fantastiska idéer alla har delat med sig av, tummen upp
Så roligt att ni var så många som ville vara med och tävla. Det var ju inte lätt att utse EN vinnare, men som tur är så blir det många tävlingar nu under december så många av er kommer få hem lite extra julklappar
Jag motiverar mig själv med god men hälsosam mat, jag motiverar mig med delmål, nya träningskläder. Men jag kunde bara välja en vinnareoch jag blev väldigt inspirerad och imponerad av Emilie
Låt den rinna avochfinfördela med hjälp av degkrokarna från elvispen. Fördela blandningen på brödet. " dånande från stereon inne i salongen, intog vi både lunch och middag på altanen
Servera med vildrisoch någon kvistav en vacker och passande ört. Det låter så uttjatat, men jag saknar det tunga rödvinet, grytan och den värmande brasan
Som tillbehör stekte jag tjocka skivor av blomkål i smör och gjorde ett lite annorlunda vitlökssmör. Till den här middagen tog jag de tunna revbenen och kryddade med bara örtsalt ochvitpeppar
Med bacon & philadelphiaost >>. När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
Servera med sallad, potatismos och ev någon sås, ex vis den nedan. Om man inte vill ha gräslök i biffarna så kan man istället strö den över den färdiga rätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.