Knepet med en knäckepizza är att lägga på osten först innan pålägget. I Lindvallen åt vi knäckepizza till middag en kväll, av det enkla skälet att det går så snabbt att göra och att det är så vansinnigt gott
Perfekt "mellis" till bådestoraochsmå. I förmiddag har vi varit på öppna förskolan som är utomhus. Och när mammorna fikar på godsakerna ska ju inte de små stå utan
Jag frågade Ella vilken maträtt hon saknade mest från Sverige och det blev semlor… Jag erkänner att jag var lite motsträvig till att ställa mig och göra semlor mitt i sommaren, men vad gör man inte för sina barn
Här kommer en förenklad version av denna delikatess som är mumma förbådesmåfolkoch vuxna. För att göra plättarna både knapriga och en aning söta har jag tillsatt majs
Först åt hon flera stycken till lunch och sen åt hon ytterligare en kall plätt till mellanmål. För några dagar sen hade jag överbliven pressad potatis i kylen
Att göra egen mandelmjölk är både gott och vansinnigt enkelt. Nötresterna som blir över kan man antingen använda i en müsli, gör en hummus av eller varför inte kakor
Mixade bönor är ofta utmärkt för skeptiska små smakare. Antingen kan man blötlägga över natten, koka upp på morgonen och låta stå på eftervärme över dagen
Det smakar bara gott om brödet fortfarande får vara lite mjukt i mittenLägg bröden på ett galler och låt de svalna liteFörvara i plastpåsarGår bra att frysa inTIPS
Jag väger och häller upp allt i små bunkar först. Med stressrosor på halsen, hög puls och lite lätt åverkan i armhålan är det nu dags för det mindre avancerade momentet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.