Skala och tärna alla grönsaker. Fräs alltsammans på låg värme tills det är genomstekt och lagom brynt. Fräs/bryn renskavet, tinat eller fryst, i stekpanna
Har kikat lite i ICAs kokbok Hela Sveriges Husman och fann ett recept. Renskavspytt. Tyckte det såg gott och lättlagat ut så jag bestämde mig för att testa receptet
Jag stekte nämligen renskavspytt och serverade en lingonyoghurt till det. Nu har en del av lingonen vi plockade för några veckor sedan kommit till användning
Renskavspytt med lingonsås (länk) . Behöver du inspiration till veckans middagar. Vi har förstått att du inte är ensam, så här kommer vår egen planering för veckorna 32 och 33, och förhoppningsvis kan den hjälpa även er
Börja med att råsteka potatisen (ett tips är att låta den tärnade potatisen ligga i kallt vatten i 15 min innan för att dra ur stärkelsen så den blir lättare att steka)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.