Gamla slattar crème fraiche och kesella och ostkanter skall få bli bröd och julskinkan, kantarellerna som blev över på nyår och den lilla ledsna purjon fick tjänstgöra på nytt som paj
Med lite tur kommer det alltså att komma många fler diabetiker till godo framöver. Just den här gången hade de satt sin egen prägel på ett helt mjölfritt bröd ur dansken Thomas Rode Andersens kokbok Stenålderskost
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Då oroar jag mig för hur framtiden kommer att se ut. Det finns många tankar som tar för stor plats innanför pann benet och då behöver jag fundera och sortera
Brödet har näst intill ingen smak alls, vilket jag tycker är bra för då kan jag ha på vad jag vill utan att detkonkurrerar med smaken, men det hade varit spännande att prova med någon smaksättning
Också lite chimi churri förstås. Därför ska jag bli bättre på det. Chimichurri. Pensla med mer glaze och grilla ytterligare någon minut, akta så att det inte blir bränt
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
) Men vi kan inte säga det tillräckligt många gånger, egen inlagd firre är så enkelt att fixa till och så mycket godare än den man kan köpa på glasburk i affären, det lovar vi er också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.