Vi bestämde oss för att testa att göra egena OCH JÄKLAR va GODA dom blev. Det påminner om när man går på julmarknader, eller på skansen, man blir ju bara så sugen så man måste bara köpa dom
Nu tyckte mamma visserligeninte att det var knäck i dom här, men det tyckte jag. Det var lite mer chokladsmak i dom i och för sig, men det var ända som en mandelmussla fylld med knäck och det var precislika gott som det låter
De här påminnermig om en vinterkväll för några år sedan hemma hos Emmelii Stöde. Jag älskar ju sötsaker i alla former, men i bland blir man ju lite extra glad när kakfatet svämmar över av såna här små godingar och den gången hade jag aldrig smakat dem innan
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. En av många bra saker med att gå på högskolan är att när man väl har lov, så har man väldigt långt lov
Vill än en gång hylla den fantastiskalillaingrediensen glykos. Det är samma recept som på chokladkolan som jag bloggat om tidigare, med skillnaden att den här är strösslad med krossade polkagrisar
Vidare upptäckte vi det absolut bästa sättet att få njuta av frasiga pommes, tack vare Nigella. Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.