Ingredienser Portioner. 8 3 förp kokta kidneybönor (à 380 g) 5 vitlöksklyftor 300 g rotselleri 300 g palsternacka 200 g morötter 6 dl crème fraiche (34%) 2 förp krossade tomater (à ca 400 g) 2 tsk torkad rosmarin 2 tsk torkad timjan 3 tsk salt 1 1/2 tsk malen svartpeppar 18 lasagneplattor olivolja till formen 100 g riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kidneybönor 25 % rabatt ICA 380 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Vita bönor 25 % rabatt ICA 380 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svarta bönor 25 % rabatt ICA 380 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Lasagneplattor glutenfri 25 % rabatt ICA 250 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad GoGreen 10
Då tårtan var en prövning så bjöd jag på säkert kort till mat på gårdagens kalas. Lasagne. Gjorde en "vanlig" köttfärslasagne och en vegetarisk lasagne med härliga smaker av rotfrukter
Rotfrukter är så otroligt gott, både i varma och kalla rätter. Den här hösten har det blivit extra mycket rotfrukter här hemma och det är framför allt rotsellerin som har fått ta mer plats än tidigare
Det här är en rätt vi brukar ha på vår restaurangmeny på jobbet som jag bara måste tipsa er om , en riktigt lyxig rotfruktslasagne med en sås som smakar av senap
Rotfruktslasagne. Hur mycket jag än uppskattade Kina-resan, med upplevelser och äkta kinesisk mat i alla dess former, så är det ganska så skönt att vara hemma också
Sätt ugnen på 200 grader. Skala och tärna morot, kålrot och palsternacka i tärningsstora bitar. Fräs rotfrukterna i olja i en stekpanna/kastrull ca fem minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.