Tillsätt finhackad chili och vitlök, pressa över limesaft. Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Tillsätt finhackad chili och vitlök, pressa över limesaft. Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Två dagar fyllda med skratt, kärlek, värme, djupa och ytliga samtal, god mat, god dryck och en massa lek har vi avverkat hos familjen B bosatta lite norröver
Jag och syrran bestämde oss för att julbaka tillsammans i år, så förra veckan bakade vi anisgrisar, rimbobullar, mandelmusslor, spröda kanelkakor och chokladrutor med blåbär
Så här fick det bli. Riv vbost och he över kantarellerna rör ihop och ställ stekpannan åt sidan. Lägg en klick smör i stekpannan och stek biffarna så att dom få färg
Det är lite mycket just nu, så det kommer vara lite tyst här ett tag framöver. Om jag ska tro på Bondepraktikan så kommer det bli regn större delen av september och hittills har det inte slagit fel, det har kommit störtskurar varje dag sedan september började
I så fall tror jag att jag är det. En variant på biff med lök, fast utan biff och med fläsk istället. Eventuellt kan du hälla på lite köttsaft ifall du vill späda rätten eller få lite mer sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.