Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Åh va dom är goda och enkla att göra. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar
Klipp bakplåtspapper i rutor som är 8x5 cm. Snurra ihop till strutar och fäst med tejp. Ställ strutarna i små glas eller i en skål med strösocker så att de står stadigt
Ingredienser Portioner. ca 30 bitar 3 dl vispgrädde 3 dl strösocker 1 dl ljus sirap 50 g smör 100 g hackad mjölkchoklad med apelsinsmak Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
I år blev det knäck (vanlig och med polkagris), rocky road och saffransfudge. Igår gjorde vi julgodis. Fudge har jag aldrig gjort tidigare, men den här varianten blev jättegod och var väldigt enkel att göra
a på saffransfudge som jag testade i förra veckan (LCHF). Saffransfudge ca 20st ( inspiration från Ericas LCHFtill vardag och fest). Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter @millafunderar Saffransfudge ca 20st ( inspiration från Ericas LCHFtill vardag och fest)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.