Ett väldigt fint salladsalternativ att ha med på julbordet om du frågar mig. Det här är verkligen en riktigt fräsch och urgod sallad som passar lika bra som förrätt eller tillbehör
Till och med han godkände Salladmed grillad aubergine, paprika & valnötter. Tillsammans med grillad paprika, tomat, valnötter och parmesan blir det en läcker sallad
Varm salladmedvalnötter och fetaostPortioner. Skär endiverna, rosésalladen och kinakålen i kvartar. Avsluta med att strö över valnötterna och smula över fetaosten
Salt & peppar. Så vill ni, kan ni absolut steka några skivor bacon krispiga och lägga till i salladen. En sak till, som passar perfekt tillsammans med betor och chèvre, är bacon
Dessa små underbara godingar serverade jag sedan med en sallad och lite serranoskinka, men självklart funkar de bra till plockmaten, som en förrätt eller som ett tillbehör också
Gjorde en jättegod sallad i helgen med recept från Elle Mat&vin. Nytt år, mera sallad kanske. Dela granatäpplet, hugg med kniven bland kärnorna, vänd snittytan ned och slå med en träsked så kärnorna ramlar ur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.