Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva potatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva potatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Sätt ugnen på 225 grader. 1. Ansa och koka brysselkålen knappt mjuk i lättsaltat vatten. 2. Hacka lök och vitlök i smör tills de mjuknat och fått lite färg
Så här i slutet av månaden börjar det eka i dom flesta kylskåp i många hem. Man kanske har lite utav det kvar och lite utav det men tycker inte riktigt man får till nåt spec med ingredienserna man har hemma
1. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. 2. Skiva potatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Ända och koka brysselkålen knappt mjuk i lättsaltat vatten. 3. Hacka lök och vitlök och stek i smör tills de mjuknat och fått lite färg
Smörj ugnsfast form. Lägg i det kokta riset och ovanpå läggs skinkan (i rullader) eller kasslerkuber. Häll över dragonsåsen och stick ner en gaffel på ett antal ställen så att såsen kommer ner i riset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.