Skiva purjolöken i ringar som får koka ihop med riset. Fyll en ugnssäker form med riset. Ta sedan skinkskivorna och fyll med lite av riset, rulla ihop och lägg sedan tillbaka i formen
The post Skinklådamed brysselkål och tomat appeared first on LCHF recept. Ha sedan i skinka, tomater, grädde, brysselkål och krydda med oregano, salt och peppar
Smörj en stor ugnsfast form med höga kanter. Den här rätten fick jag tips om av från en väninna när jag skulle ha tjejkväll och fantasin tagit ett uppehåll
Gnid det kokta, kalla riset med fuktiga händer så att kornen separeras. Smaka av med salt. Lägg upp på serveringsfat och garnera med några röda tomatklyftor
Avsluta med att strö över osten, grädden och mjölken. Servera med sallad. 5 medelstora potatisar. Skala lök och potatis, och strimla dessa ganska grovt
Spola det med kallt vatten. Lägg hälften av riset på botten, täck med skinka sedan ett lager lök. Dra försiktigt med en gaffel så den tränger ner i riset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.