Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. Blanda Crème Fraiche med majonäsen. Häll lite olja i en stekpanna och lägg ner löken, vitlöken och den rensade eller tinade svampen
Och jag gillar den här mustiga såsen med kyckling, massor av svamp, bacon, squash och färsk oregano. Det fina med den här rätten är också att det är lite latmansmat över det hela då det passar finfint att använda köttet från en färdiggrillad kyckling
Bryn färsen tillsammans med lök, vitlök och rotfrukter i olivolja i en gryta. Tina Nordström. Skala och tärna lök, vitlök, persiljerötter, kålrabbi och morötter
Det har väl inte undgått någon att jag gillar vegetarisk mat med lite hetta, färsk chili är lite av baskryddan i den här familjen och den fick vara med i dag också
Blanda med färsen och tillsätt salt och peppar. Tina Nordström. Skala och riv löken. Stek spetten i smör och lite olja ett par minuter på varje sida på medelhög värme, vänd dem lite då och då under tiden
Bryn färsen tillsammans med lök, vitlök och rotfrukter i olivolja i en gryta. Tina Nordström. Skala och tärna lök, vitlök, persiljerötter, kålrabbi och morötter
Blanda med färsen och tillsätt salt och peppar. Tina Nordström. Skala och riv löken. Stek spetten i smör och lite olja ett par minuter på varje sida på medelhög värme, vänd dem lite då och då under tiden
Mumsig morotssoppa med kokosmjölk, ingefära och lime. Servera med vitlöksbröd till. Häll tillbaka soppan mixad i crockpott när allt är mixat koka upp den häll i svamp och purjolöken och kör på hög tills gästerna kommer
Jag kryddade iallafall färsen med alla möjliga olika kryddor precis som Tina gjorde, cayennepeppar, paprikapulver, dijonsenap, muskot och en rökt barbequekrydda + salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.