Festbricka med goda små munsbitar Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat. Du kan också fylla krustaderna med räkröra Hemmets Journal
Laga ostgratinerade tunnbrödssnittar à l’Alsace Vänta med att skära till rullarna tills dess. Tunnbrödssnittarna är så pass matiga att de kan ersätta förrätten i en middag Fredriks Fika
Gubbröra med matjessill 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 1 burk matjessillfilé (à 200 g) 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt svartpeppar Till servering gärna knäckebröd Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Fyllda champinjoner Smaka av med salt och peppar. Lägg svamphattarna upp och ner i en ugnsform smord med lite olja. 6 medelstora champinjoner - ca 150 gram - som kastanjechampinjon, skogschampinjon eller vanlig champinjon receptfavoriter.se
Minipajer med västerbottenost Dessa minipajer med västerbottenost måste ni bara testa. Vispa ihop ett ägg tillsammans med osten och mjölken JossansMat.blogg.se
Godaste svampstuvningen till varma mackor Glöm inte toppa med en god ost. Fräs på de skivade champinjonerna i stekpanna med smör. Smaka av med salt, vitpeppar och cayennepeppar Kryddburken.se
Gratinerad ansjovisrulle toppad med riven ost Smält fettet, rör ner mjöl och späd med mjölk och grädde. Hacka ansjovisen och blanda den med löken. Servera gärna ansjovisrullen med en sallad Hemmets Journal
Gubbröra Lägg i en bunke och blanda med crème fraiche, majonnäs samt lite spad från matjessillen. Smaka av med örter, salt och peppar GET IT ON
Smördegspaj med räkor, färskost och avokado Nagga allt utom kanterna med gaffel och pensla med ägg. Blanda ner Västerbottensost och citronskal, smaka av med salt och peppar Svt
Tunnbrödssnittar med kräftost Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 250 gram kräftstjärtar 200 gram philadelphiaost , naturell 1 dl färsk dill , hackad 0,75 dl färsk gräslök , hackad 1 st salt 4 st mjukt tunnbröd , små runda 0 st peppar Köp receptet www.tasteline.com
Laxrullar med pepparrotsost Blanda färskost, pepparrot, dill i en skål, och smaka av med salt och peppar. Bred blandningen över laxen, gärna med en palett Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.