Stek rödingfiléerna i rikligt med smör på medelvärmemed köttsidan ner. Dela soltorkad tomat- och basilikasmöret i portionsbitar och lägg upp på de varma rödingfiléerna
Hemma i frysen hade jag lite spenat så därför fick det bli en spenatsås till den som jag kryddade upp med lite färsk citron och sedan serverades allt med pressad potatis
Till förrätt serverades en svensk klassiker - Skagenröra. Originalet innehåller majonnäs, räkor och dill samt kryddor medan det i min variant även finns rödlök och crème fraiche
30 gram mörk choklad, utan tillsatt socker. Klä en liten brödform (ca 8X18 cm) med aluminiumfolie och fördela i smeten. 2 ägg 30 gram mörk choklad, utan tillsatt socker
Börja med att smöra båda skivorna med vit formfranska. In i Toastjärnet, när de blivit gyllenbruna och glänser lite av blandningen av smör, ost och grillkrydda så vet du att den är klar
Sommaren är en perfekt tid annars att blanda olika sorters bål då det finns gott om färska bär och frukter samt mynta, citronmeliss och basilika i landet att smaksätta med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.