Häll hollandaise såsen över sparrisenoch bygg upp rätten så attpå sparrisen lägger du dina räkor och på toppen av det hela översten mussla, dekorera med några halvor cherrytomater och servera
risotto, citron, sparrisoch pilgrimsmusslor. Koka sparrisen. Börja med att riva skalet från citronen. Men jag är som sagt tokig i risotto, synd bara att det är bara H och jag som kan tänka oss att äta det minst en gång i vecka
Blanda med hackad chili, pressad lime och lite hackad koriander. De säljs aldrig med skal i affärer eller över disk, iallafall inte vad jag känner till
Efter storhandling, innebandy och städning var det dax att laga mat. Pilgrimsmusslor till förrätt, laxfilé i hummersås till huvudrätt och en trippel chokladmoussé till efterrätt
Blanda den med oljan och sockret till en dressing. Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept med pilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
Sparrissäsong på intågande igen och jag blev inspirerad när jag såg taffels sparris-artikel. Så lägligt inför påskhandeln hittade jag ett knippe importerad sparris som fick duga som substitut innan den svenska har kommit upp till Stockholm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.