kanske blir det lite mer medelhavskänsla. En fräsch sommarsallad är gott som lördagslunch, det lilla extra med denna sallad är de grillade persikorna som får en mycket god matig smak när man grillar dem
Med tre sorters kakor och Medelhavskänsla. Jag får helt enkelt börja lite bakifrån med dagen som gått, även om det missats en del i helgrapporteringen här inne
Mixa samman solroskärnor och vetemjöl i matberedaren med kniven monterad. Fyll pajskalet med potatistärningar, fetaost, soltorkad tomat, jägarbacon, rosmarin och oliver
En aubergingratäng med fetaost och örtkryddning medmedelhavskänsla är vad jag väljer att göra. Nu har vi snart både sportlov och sportlovsväder med sol och minusgrader i Stockholm så en värmande gratäng är perfekt
Kom bara ihåg att berätta hur det förhåller sig med detta vid serveringen. 1 kg färskpotatis, så små som möjligt1 liten påse babyspenat1 liten pytts goda coctailtomater, halverade2 salladslökar, tunt skivade1/2 kruka basilika, strimlad1 dl svarta oliver, med eller utan kärna. 2 msk rapsolja citron2 msk solroskärnorlite hyvlad parmesanett par nypor flingsaltett par drag med svartpeppar kvarnenKoka potatisen och blanda den varm med de övriga salladsingredienserna
Sedan bar det av till Azorerna och då försvann runtomkringbilderna med människor för där åt jag allra mest själv och jag gick in i min blåa period (någon sa att bilderna hade mycket medelhavskänsla så nu väljer jag att kalla det den blå perioden)
Kvällsmat i medelhavskänsla under körsbärsträdet med utsikt över viken och skärgården. Ljummen nypotatissallad med primörer och tonfisk under körsbärsträdet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.