Serverameden god salladmedsoltorkadetomater och oliver. Det här behöver du. Svartpeppar från kvarn. Skiva salsiccian i tunna skivor och deladessaytterligareen gång till halvmånar
Värm olja och smör i en kastrull och lägg i vitlök och bacon/fläsk. Lägg genastnerspaghettin när vattnet kokat upp och koka den "al dente" enligt anvisningarna på förpackningen
En klassisk Carbonara är inte nyttig för kilona, menren balsam för själen. ) Det finns redanfleraversioner av detta här på Salt&Peppar, men idag blir detPerMorbergsversion av klassikern
Börja med att koka upp vattnet till spaghettin. Vispa ihop ägg, grädde och hälften av osten. Häll av vattnet från spaghettin och blanda denmed skink- och lökblandningen
400 g spaghetti 4 äggulor 200 g pancetta 30 g pecorinoost, finriven 30 g parmesanost, finriven (gärna lagrad minst 16 månader) svartpeppar, nymalen salt
Här har jag använt mitt vanliga recept på carbonara och ersattbaconmed soltorkad tomat och oliver. Koka spaghettin al dente i rikligt med saltat vatten
Stir in the zucchini noodles, if using (if you plan on having leftovers, storeextra zucchini noodlesseparately, as theyleechwateroncetheycome into contact with salty ingredients)
När vattnet kokar lägger du i pastan. Rör om några gångerunderkoktiden. Tärna fläsket och stekdet på medelhögvärme i en traktörpanna tillsammans medvitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.