Koka alltsammans under omrörning och vrid runt i pastan ofta med tång eller en gaffel. Smaka upp med 2 tsk salt och färska örter. Tillsätt musslorna när ca 4 minuter koktiden återstår, koka tills pastan är al dente och vätskan nästan avdunstat
Skala och hacka vitlöken och stek den i olja i några minuter tillsätt vinet och höj temperaturen, tillsätt musslorna och en kruka hacka koriander och lägg på ett lock
Färska små hjärtmusslor, vongole på italienska, som ångas i vitt vin med olivolja och vitlök och blandas med nykokt pasta med det rätta al dente-bettet
spaghettimed tomatsås och vinkokta musslor. spaghettimed tomatsås /. Tomatsåsen kan du göra långt i förväg, det mår den bara gott av men musslorna kan du vänta med tills gästerna har anlänt
Tillsätt musslor och körsbärstomater och fräs i någon minut. Chitarra allevongolePortioner. Tillsätt musslorna och ånga dem tills de öppnar sig, salta och peppra
Tillsätt vitt vin och purjolöken och låt koka ihop på medelvärme tills purjolöken är mjuk och söt. Och om man tillsätter en burk vongole (små venusmusslor), lite vitt vin, fiskbuljong och kanske några ringar purjolök så har du den perfekta snabbmaten
Spaghetti Integrale. Smaksätt med salt och peppar. Rengör blåmusslorna och musslorna och behåll köttet. Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.