Till tomatpajen serverades parmaskinka, salami, vattenmelon och getostkräm. Jag har kommit in i någon period där det bara fylls på med en massa spännande godsaker och sötsaker som jag vill testa
Sparrissäsong på intågande igen och jag blev inspirerad när jag såg taffels sparris-artikel. Så lägligt inför påskhandeln hittade jag ett knippe importerad sparris som fick duga som substitut innan den svenska har kommit upp till Stockholm
Fyllning350 g körsbärstomater, delade (gärna i olika färger) 100 g fetaost, smulad 1 purjolök, sköljd och fint skivad (liten) 40 g smör 50 g surdegsbröd, tärnat 50 g svarta oliver utan kärnor, hackade 1 klyfta vitlök, fint riven 3 ägg 2 dl vispgrädde salt
Jag älskar sparris, och nu är det verkligen läge att ta ut svängarna. Här har jag lagt den baconlindade sparrisen på en bädd av quinoa, som jag hällt en citronsås över
Skär av sparrisknopparnaoch stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Jag älskar sparris. Den goda osten kommer från Dalsspira Mejeri och är en getost halloumi som de kallar Hallou-get
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.