Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Blanda lax, gräslök, Mini Mat, pressad citron, senap och ost. 600 g torskfiléer. Sätt ugnen på 225°C. Lägg fiskfiléerna dubbelvikta i en smord ugnssäker form
Ingredienserlax och torsk för 4 port3 dl matlagningsgrädde1 pkt philadelpiaosten näve färsk basilikaett gäng med körsbärstomaternågra oliveren vitlöksklyfta salt och peppar ca 2 dl räkor utan skalBörja med att dela laxen och torsken i mindre bitar och lägg i en ugnsform. Ingredienserlax och torsk för 4 port
2 st torskfiléer. 120 gr Philadelphia ost (vitlök & örter). Sätt ugnen på 220 grader. Smörj en ugnsfast form med lite olja, salta och peppra fisken och lägg den i formen
För ett tag sedan köpte jag de där portionsbitarna med fryst torsk. De tinade torskbitarna lindade jag in två skivor kallrökt lax och la i en ugnsfast form
För ett tag sedan köpte jag de där portionsbitarna med fryst torsk. De tinade torskbitarna lindade jag in två skivor kallrökt lax och la i en ugnsfast form
1 msk solrosolja 5 msk röd currypasta 2 klyfta vitlök, riven 1 cm färsk ingefära, skalad och finriven 800 ml kokosmjölk 2-3 limefrukter, skuren för att pressas över 4 laxfiléer, med skinn 4 pak choi, skuren i fjärdedelar (baby pak choi) 150 g jätteräka, råa 0,5 kruka färsk koriander, grovhackad basmatiris sötmandel
Kör först torsken till färs i en matberedare, lägg sedan i större skål. Kör laxen för sig i matberedaren, lägg i samma skål som torsken och rör ner äggulor, chilisås, gräslök och smaka av med salt och peppar
Fisksoppa med torsk och lax. 300 gram torsk och lax (finns färdigskurna tärningar i frysdisken, men går lika bra med att skära egna kuber). Skär lagom små bitar av torsken och laxen (om ni inte köpt fördiga kuber som jag) vänd ner i kastrullen och låt sjuda i 5- 7 minunter eller tills fisken är genomkokt. 300 gram torsk och lax (finns färdigskurna tärningar i frysdisken, men går lika bra med att skära egna kuber)
Tillsätt crème fraiche, torsk, lax, räkor, pressad citron och dill. 200 g torsk. 1200 g torsk 200 g lax 1 liten paprika 5 små potatisar 2 tomater 2 morötter 0,5 liten squash 0,5 purjolök 1,5 l vatten 1 tärning fiskbuljong 3 dl crème fraiche 200 g räkor i lake 0,5 citron, saften 1 dl dill, hackad salt och pepparSkär torsk och lax i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.