Det är ju en soppa men den äts oftast genom att man fiskar upp fisk och suancai ur serveringsskålen och sedan kanske man häller upp lite av buljongen i sin skål vid slutet av måltiden
Detta är recept på vietnamesisk biff med lök och cai i stekpanna. 300 g cai (asiatisk bladgrönsak som finns hos din lokale asienhandlare). 3b) Skär löken och cai. 5e) Tillsätt cai. 300 g cai (asiatisk bladgrönsak som finns hos din lokale asienhandlare)
Cai, W. Cai, W. Cai, W. Cai, W. Cai, W. Cai, W. Cai, W. David som är näringsfysiolog och som också ger goda tips på vår sida skrev nyligen ett intressant inlägg på sin blogg kring AGE, ett ämne som förekommer i processad mat
Suan la xia - Surstarka Räkor. Suan - sur. Jag vill helst ha ekologiska räkor med skal och huvud kvar. Idag trodde jag att jag hade köpt räkor med skal fast utan huvuden men när jag tinade dem märkte jag att de var helt skalade
Qiang bo cai - Spenat wokad med torkad chili och sichuanpeppar. bo cai - spenat. Ännu ett exempel på tillagningsmetoden qiang - att woka något i enolja där man först stekt torkad chili och sichuanpeppar
Bo cai dou fu tang - Spenat- och doufusoppa. bo cai - spenatdou fu - doufu, tofu, bönost. En ännu enklare och ännu snabbare spenatsoppa (jämfört med förra inlägget)
Jiu cai rou si - Strimlat fläsk med kinesisk gräslök. jiu cai - kinesisk gräslök. I en sådan här wokrätt utan så mycket krydning är det extra viktigt att den serveras rykande färsk
Xian mo yuan bai cai - Färsk svamp med vitkål. yuan bai cai - vitkål. Detta är en enkel wokrätt. Använd en smakrik färsk svamp såsom ostronskivling eller Portabella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.