Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspireradetillbehör, inte som iBerlin
Grilltider. Då vill jag tipsa om en enkel och mättande sallad med massa nyttigheter,. som energirikalinser, avokado full med nyttiga fetter och näringsrika valnötter,
Mangold tycker jag är gott och ger litevariationtill ”vanlig” sallad. Lite ”matigare”. Nu kan det vara svårt att få tag på mangold men det går precislika bra att använda Pak Choiistället
Då var det måndag igen. Maken är hemma och ordningen är återställd. Fyra dagar kvar sedan drar vitill London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
Rödkål är verkligen både gott, användbart och vackert. Just nu gör jag mycket sallader med rödkål i. Ikväll blev det sallad på strimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost
Jag gillarverkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
En sallad som räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker till veckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.