Du behöver100 gram smör1,5 dl socker3 ägg1 tsk vaniljsocker1 tsk bakpulver2,5 dl vetemjöl2 msk mjölk1 riven citronca 1,5 cm riven ingefärasaft från en halv citronlite kanelSmält smöret lite och vispa det med socker, riven citron och riven ingefära
Prova med en sticka som skall vara torr då kakan är färdiggräddad. Citronkaka. 2 dl naturell yoghurt, jag tog med vaniljsmak. Smörj en kransform på minst 2 liter och bröa med kokosflingor. 2 dl naturell yoghurt, jag tog med vaniljsmak
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Saftiga, syrliga citronrutor. Citronkrämen är lös när den är färdig men den stelnar efterhand Använd en tesil till att pudra rejält med florsocker ovanpå
Men jag kunde inte låta bli att dela denna gobit med er. Om du bara gör kakan rekommenderar jag att du komplimenterar med mer protein, tex proteinfluff, keso eller kesella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.