Krämig tacopajmed massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg. Tänkte att vi från och med nu alltid ska äta något gott på de fredagar då jag har dem
Det var en riktigt äcklig matupplevelse, så pass att jag hållt mig långt bort från alla nya pajrecept som inte passat bra ihop med vaniljsås eller glass
Börja med fyllningen under tiden. Fördela köttfärsröran i det förgräddade pajskalet. Har smakat flera andra tacopajer, men den här varianten är utan tvekan min favorit
Blanda ut jästen med det ljumma vattnet, rör i salt, honung och olja + eventuella smaksättningar. Blanda ner mjöl, men inte hela mängden på en gång, försök att ha tålamod med att röra en stund emellan, även om det är kladdigt
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Blanda allt i en mixer/matberedare eller blanda ihop med en gaffel. Godaste kycklingpajen jag vet. Ibland är jag lat och gör paj utan pajskal, funkar utmärkt
Att se sin deg jäsa under flera timmar, fylla brödet med massa gott och se det formas inne i ugnen. Jag gjorde det brödet innan midsommar för att jag skulle ta med det till Falun och mina föräldrar och då blev det inte alls bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.