Tagliatelle med tomat- och basilikasås och pinjenötter
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g Tagliatelle Färsk
  • 1 st Gul lök
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Olivolja
  • 1 st Pastasås Basilika
  • 1 msk Grönsaksbuljong
  • 0.8 msk Balsamvinäger
  • 1 dl Creme Fraiche
  • 1 st krukor Basilika - färsk
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 150 g Fetaost
  • 50 g Pinjenötter
  • 0.5 st Blomkål Färsk
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 250 g Edamamebönor
  • 1 msk Olivolja
  • 0.5 msk Balsamvinäger Vit
  • 1 krm Salt Fint

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.