Att använda tandooripaste och youghurt till att marinera lax är supergott. Till detta en smaskig, men stark chutney på gurka, mango, lök och chiliINGREDIENSER4 personer100 g youghurt2 klyftor krossad vitlök1 msk tandooripasta1/2 citron pressad1 tsk färsk
Blomkål med dressing. Ställ tillbaka kastrullen med potatisen på plattan och stöt sönder potatisen. Späd med mjölken och matfettet och vispa med elvisp
kryddig grillad lammfärs (enda gången jag äter lammkött då det är så kryddat att jag inte känner lammsmaken) till förrätt och tandoorilax till huvudrätt
Lägg laxen tillsammans med paprika och lägg i en smord ugnsfast form. Smaka av med salt och peppar. Lägg laxen tillsammans med paprika och lägg i en smord ugnsfast form
Blanda tandoorimixen med yoghurt och vänd laxbitarna i blandningen. Servera med basilikayoghurten. Knyt ihop med steksnöre och stek mitt i ugnen 12-15 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.