Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Texmex tomatsoppa 2 chorizo 400 g kidneybönor 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 dl Arla® gräddfil ½ dl strimlad salladslök
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Den här varma ostdippen medchorizo och paprika är helt fantastiskt god och ett utmärkt sätt att börja en middagsbjudning på
Sist men inte minst, en liten bild från vårt familje-fredagmys. TACOGRYTA MEDCHORIZO. Kiron fick ju kortdag och de har haft fredagsmys med Disneyfilm sen
Lägg baconen och chorizon vid sidan om när den är stekt och stek sedan fläskfilén, tillsätt sambal. Fläskfilé med bacon och chorizoRecept för 4 personer800 g fläskfilé1 pkt bacon100 g chorizo salami2 tsk sambal oelek5 dl grädde2st KöttbuljongSalt/PepparFräs bacon, chorizo och sedan filén. ) Recept för 4 personer
Krydda köttet med salt och peppar och flytta över det till en tallrik. Börja med att fräsa löken i några minuter och tillsätt sedan resten av det skurna
Servera med sallad. Tryck ut degen tunt i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 125 g Arla® Svenskt Smör. 3 dl Arla Köket® vispgrädde. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg 125 g Arla® Svenskt Smör 3½ dl vetemjöl 3 msk vatten Fyllning 100 g skalade räkor 100 g kräftstjärtar 2½ dl Kvibille® cheddar riven 3 dl Arla Köket® vispgrädde 3 ägg 1 kruka färsk dill ½ tsk salt 1 krm peppar
Tillsätt purjolöken och låt den fräsa med. Arla® Svenskt Smör ekologiskt. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter Nagga pajskalet med en gaffel och låt vila i kyl ca 30 min. Grädda i nedre delen av ugnen 35-40 min. 125 g Arla® Svenskt Smör. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche paprika&chili. 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng. Receptet gäller för 6 port 3 dl vetemjöl 125 g Arla® Svenskt Smör 2 msk kallt vatten Fyllning. 2 kycklingbröstfiléer 300 g purjolök Arla® Svenskt Smör ekologiskt ½ tsk salt 1 röd paprika 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche paprika&chili 3 ägg 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng
1 msk Arla® Svenskt Smör. Gör så här. Skär kycklingfilén i bitar och bryn dem i smör i en stekpanna. Tillsätt grädde, fond, kryddor, portvin (eller saft) och soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.