Ni som älskar kombinationen choklad och lakrits måste bara testa att göra dessa små läckerheter. Jag har använt minimuffinsformar men man kan lika gärna använda vanliga muffinsformar
Mixa hastigt ihop alla ingredienser till degen i en matberedare. Mixa inte för länge, degen behöver inte gå ihop till en klump, utan forma den smuliga degen till en rulle med händerna
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form med löstagbar kant, cirka 24 cm i diameter. Klipp ut ett runt papper av bakplåtspapper och lägg det i botten av formen
Farligt god och går hem hos alla (om man gillar choklad) det kan jag lova. Jag valde att dekorera med bara massa choklad i olika former och färger, men den är supergod att dekorera med jordgubbar också
Bryt chokladen och lägg den i en låg form, tillsätt grädde och kokosfett och mikra allt smält, 60 + 30 + 15 (+ 15) sekunder på högsta effekt med omrörning i intervallen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.