Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
I går fyllde jag varukorgen på Hemköp med rödbetor (perfekt om du ska öka uthålligheten under till exempel Vasaloppet), selleri, ingefära, lime, jordgubbar, päron och mycket mer
Läser det gör jag en hel del på semester och nu senast så har jag läst boken som ni ser på bilden Det fördolda heter den med Hjort och Rosendfeldt och den va inte så tokig
Bara att kämpa på och se till att man inte faller ner i mat träsket igen. Eller visst suktade jag efter polarkakorna som låg och suktades på jobbet med smör och ost -dräggel- de är en av mina största svagheter tror jag
Nejdå, jag har inte gått över till LCHF generellt, men jag försöker hålla igen lite på onödiga kolhydrater emellanåt, och då blir det ibland att jag lagar mat som är lite mer LCHF-inspirerad
Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter en lång underbar sommar med mina barn (maken har också varit med ibland man han har ju varit tvungen att jobba mycket)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.