Sås. Låt yoghurten rinna av (ju längre ju godare). Hacka/pressa i vitlöken, hacka örterna och chilin. Blanda runt i yoghurten, drissla på lite olivolja
Ytterligare ett pittabalanserat recept från Maten från min by - ayurveda för din hälsa. Jag har även lagat och bloggat om recept från Janesh Vaidyas tidigare bok Maten är min medicin och de recepten hittar man samlade här
Nästa restaurang att öppna i Stockholm borde vara en marockansk. Som grymma Chez Omar i Paris. Till dess får vi laga egna grytor hemma, eller ta oss till 47 Rue Bretagne i Marais
Här kan ni nog frälsa den mest inbitne köttätaren med en riktigt god lasagne från växtriket. Hela köttgänget i vår familj tog två portioner och slickade nästan faten
1. Heat olive oil in a large pot over medium. Saute the onion for several minutes till softened. Add the garlic and saute for another minute till fragrant
Studier visar att äta vegetariskt, eller lägga till mer baljväxter, frukt, grönsaker och annat från växtriket och äta mindre kött har många hälsovinster
Testa att bjuda dina vänner på bagna càuda som vegetarisk, god och nyttig förrätt. Ett recept som inte tog fäste bland aristokratin då det då (till skillnad från nu) var ofint med vitlöksdoftande andedräkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.