Riv osten och blanda ihop till en smet med resten av ingredienserna. Jag tillagade den enligt mitt ursprungsrecept med två hela ägg samt två äggulor i smeten
Inspirerad av Berlinresan blev det idag en pizza med vit sparris toppad medsalladslökoch ruccola. Kavla ut degen och placera den på ett teflongaller med bakplåtspapper eller på en varm plåt
Sparris med bacon, parmesan och nötter är magiskt. Salta nötter, jag tog paranötter idag, men det går bra med vilka som helst eller rostade pumpa/solrosfrön
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Lägg upp snygga skivor på ett fat och garnera medbabyspenatoch körsbärstomater. Man fullkomligen överfalls av recept med svamp, frukt, bär, rotfrukter och annat som skördas den här tiden på året så jag är väl inte sämre än att jag kan komma med ett bidrag jag också
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Hyvla resten av sparrisen i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.