Äter man det då ute vid en öppen eld så blev det ju klockren mat, varmt, mättande, gott och tillfredställande, så ihop med det faktum att det var grymt enkelt att göra så förstår jag verkligen att det är populärt
Kvällarna är ändlösa och solen går ner en kort stund utan att ta ljuset med sig. Menyn bestäms utifrån vad som är lämpligt att tillaga på Muurikkan, i grillen eller över elden
Okej, då fortsätter vi med projekt " mer färs i Mårtenssons kök" och bjuder er på ett spännande italiensk recept som vi sett hos en rad andra matbloggare
//Lottzy. Vete tusan om jag inte vill ordna med egen eld nästa år, får man det. På menyn stod strösslad lammfilé med rostade nypotatissallad och rödvinssky
Krydda med salt och peppar och vänd/doppa i mjölet och lägg på en tallrik eller liknande. Glöm inte att ha ett lock nära till hands, om det skulle börja brinna kväver du eldenmed locket, inget vatten
Börja med grönsakerna som tar längre tid. Det är så härligt att sitta vid elden och laga mat en vacker sommardag och sen blir ju maten så himla mycket godare än inne på spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.