Pensla snittytan med olivolja. Så här gör du Dela auberginen på längden. Gör några hål med en gaffel. Skär aubergineköttet i tärningar och stek det, hälften åt gången, i olivolja i en stekpanna
Det var som att det var gjort för mig med kombinationen aubergine, vitlök och feta. Blanda vitlök och persilja med olivolja och skeda över aubergineköttet
Servera kotletterna medtomatröran tillsammans med hasselbackspotatis. Krydda kotletterna med salt, peppar och en blandning av smör, 0,5 dl hackad rosmarin och 2 pressade vitlöksklyftor som stryks ut över kotletterna. Hacka rödlök och fräs i smör, mixa tomaterna och 0,5 dl färsk basilika, krydda med salt, vitpeppar och
Lägg grönsakerna i en långpanna och krydda med chiliflakes, basilika , timjan och svartpeppar. Strimla grönsakerna, dela dem i bitar, dela lök och vitlök i bitar
Då får man dock tänka på att vara lite försiktig eftersom de lätt ramlar isär när de blir varma. Hade lite idétorka men jag har sån tur att en av mina kompisar odlar en massa grönsaker som hon delar med sig av titt som tätt, gott
Lägg grönsakerna i en ugnsform klädd med bakplåtspapper. Servera med vitlöksyoghurten. Blanda linserna med de ugnsrostade grönsakerna, bönorna och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.