Blanda i alla torra ingredienser med mjölkblandningen. Jag älskar amerikanska pannkakor men vill inte göra dem på komjölk och ägg längre så här är receptet på hur jag gör dem vego-style
Låt stå 10 minuter innan ni steker plättarna på medelvärme. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Vispa i drygt hälften av mjölken till en slät smet
Kompisen läskade men detta på Instagram idag Och jag blev genast sugen då magen kurrade. Men jag gjorde om hennes recept lite och mitt resultat blev godkänt
Idag fick det bli banan och kanel pannkakormedkokosmjölk och frystorkade jordgubbar. Toppa med lite kokosmjölk för att få dem lite extra saftiga, frystorkade jordgubbar och kanel
Jag toppar mina pannkakormed sirap och bär. Baghrir är “pannkakan med tusen hål”. Inlägget Chokladbaghrir- Veganska nordafrikanska pannkakor dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Jag tycker om att experimentera medveganska recept och lära mig nya sätt att laga mat, och på så vis också hitta smaker jag kanske tidigare gått miste om
mjölkfritt smör eller kokosolja att steka i (extra gott med kokosolja tycker jag. Förra veckan gjorde jag svingoda amerikanska pannkakor till frukost så nu tänkte jag att ni kanske vill laga dem också
Vem älskar inte att lyxa till det med en rejäl frukost ibland eller varför inte en brunch. Stek i veganskt smör (jag använde icas mjölkfria) på medelhög värme och servera med önskat tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.