Stefano Catenacci talade om grillkrydda - och om färdigköpt potatissallad med grillkrydda - Tommy Mylliäki om att äta Heinz vita bönor i tomatsås direkt ur burken
Jag gillar den bäst med en bra lite pepprig olivolja och en mjukare sötare vitvinsvinäger. Vi lagar inte pizza på ofta och man gömmer bort hur kul det är
Vi laddade upp med fleecefiltar ifall det inte skulle bli tillräckligt varmt i tältet. På buffén hade jag även pimiento de padrón, en speciell sorts gröna minipaprikor som steks eller grillas på hög värme tills skalet blir en aning bränt och de blir mjuka, serveras sedan med flingsalt på
Båda recepten i dag funkar antingen att servera som förrätter eller så som vi gjorde, tillsammans med flera andra så det blir som en liten skaldjursbuffé
En ekologisk glögg finns att köpa för den som tänker miljömedvetet. Men nu var det inte det som inlägget skulle behandla utan faktiskt det faktum att det är hög tid att sätta sin egen glögg
Nja, jag ställer mig nog tveksam till det, även om vissa försöker få oss att tro det. Pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker eller mandelspån
Kavla ut den ena degen till en tunn rektangulär platta på mjölad arbetsbänk. Bred hälften av fyllningen över plattan och rulla ihop den som en rulltårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.