färsk pasta med fläskfilé och rosmarinsås. Nä, vi tröttnar aldrig. När det kommer till creme fraichen ska den vara full fat - det blir inte alls lika gott med light
Vi bestämde oss för att testa att göra egena OCH JÄKLAR va GODA dom blev. Det påminner om när man går på julmarknader, eller på skansen, man blir ju bara så sugen så man måste bara köpa dom
Vi åt med ris och stekt broccoli med chili och vitlök, så himla god blandning. Så är det snart fredag igen, julkonsert står på schemat och middag på stan med mamma och tjejerna
Vi smaksatte en stek med lakritspulver och Ankis syrra bjöd på ett recept på rödbetsbröd. Det blir i vanlig ordning mat blandat med minnen och däremellan matminnen
Vi tänkte testa ett nytt recept, en variant med pumpa och rödvin. Mich kom på att det blivit lite tradition att äta något fågelaktigt när vi har årsjubileum
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Blanda sedan med resten av ingredienserna och låt gärna stå i kyl nån timme före servering. Små naggande goda vitlöksbröd är ju bland det bästa som finns till förrätt tycker jag
Med lakritspulver från Ramlösa Lakrits finns smaken kvar i munnen i fler minuter efteråt. En laktitsdag som denna villvivisa upp våra senaste smaksensationer
Om ni tycker det är intressant så lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna får ni levererade i lite sämre kvalité då förstås eftersom jag fotar med iPhonen
Jag älskar bröd med ett gott smör på. Vill ni testa så gå in på länken och kolla. Tillsätt resterande ingredienser och häll upp i en burk med lock men skruva inte på locket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.