Många har frågat mig hur jag gör, vilket är väldigt svårt att svara på. Vit och rosa sockerpasta, ätbart lim (går bra med kristyr utspätt m vatten), svart pastafärg, pensel, spritstyll, kniv och tandpetare (tag hellre okokt pasta, jag hade slut)
"Det passar perfekt ihop och är riktiga festrätter värdiga de döda", enligt Santa Maria, som med detta vill slå ett slag för att inspirera oss med de mer glädjefyllda mexikanska traditionerna kring Día de los muertos
Så idag firar vi stort med släkten och så blir det discobowling med kompisarna på söndag. Jag var ju sugen på karibisk mat, så det ska jag försöka få till
”Det passar perfekt ihop och är riktiga festrätter värdiga de döda”, enligt Santa Maria, som med detta vill slå ett slag för att inspirera oss med de mer glädjefyllda mexikanska traditionerna kring Día de los muertos
Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenskaekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen. Men just nu är det lördag, och då behövs en efterrätt (fast om sanningen ska fram åt jag upp den här efterrätten igår)
Ikväll skavi äta ute på restaurang igen, det går i ett just nu. En alldeles perfekt sommardrink med en av Sveriges mest klassiska isglassar i, nämligen Piggelin
Inte varje dag det dimper ner en sådan här skatt i brevinkastet, tack säger vi till fina Emmy. och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag
-)I år tar vi det lite lugnare och gör anka naturell med österrikiska smaker. Kartoffelknödel är lite som våra svenska kroppkakor men utan fyllning och rödkålen fick härligt juliga smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.