Späd med vatten till önskad konsistens. Grillad i grillpanna med salt och svartpeppar. Svampsås. Charlottenlök, vitlök, köttbuljong, torkad Karl-Johan svamp, vitvin, svartpeppar, timjan, soya
Den öppna lasagnen har sedan gått en sväng på grillen med lite ekrökspån. Jag körde med en liten stekpanna men det går ju också med rostfria fat av något slag
Tack vare det senare ligger det nu en blågrå rök i stil med Lützendimman i alla rum, fönster och balkongdörr står på vid gavel och den där omisskännliga lukten sprider sej från köket
Vilt blir det här i det Mårtenssonska köket idag när vi bjuder er på en vildsvinsytterfilé täckt med salami och svartvinbärsgelé, serverad med en smarrig bärig sås och ett spännande tilltugg som knastrar lite extra när man tuggar på det
Blanda med olivolja, salt och nymald svartpeppar. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Servera nygrillad vildsvinskotlett med bearnaisesmör, tomatsallad och rostad färskpotatis
Hetta upp en stekpanna med olivolja och bryn köttet runt om. Lägg över köttet i en ugnsform med bakplåtspapper och pensla över glazen så att den täcker
Vildsvinskotletterna grillades i allsin enkelhet med salt och peppar. Vid ett besök på Tjurskallen strax norr om Nora häromveckan kom jag över ett antal färska vildsvinskotletter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.