Just nu är det väldigt smarriga Revben som toppar listan över vad ni söker efter för recept (bra att ni äter lite riktig mat också och inte bara en massa sötsaker
Kallt kött har sina fördelar som bjudmat. Går att förbereda i god tid och tål att vänta på gästerna. Fläskfilé är som jag skrivit tidigare inte någon favoritmat
Inspirationen fick jag från en vinmarinerad rostbiff som jag brukar köpa på Hemköp. Inspirationen fick jag från en vinmarinerad rostbiff som jag brukar köpa på Hemköp
Valde kalvkotletter, vilket jag kommer köpa igen. Jag är så bortskämd med bra kött och har nästan testat mig igenom hela köttdisken på Gårdsbutik Thuresson
Även i dag fick min Crock Pot fixa middagen medan vi var jobbet. Den är så smidig men jag glömmer ofta bort den, men nu har jag använt den tre gånger på kort tid
Vinmarinerad kassler. Jag hade en bit kassler i frysen som jag tyckte det var dags att göra något av. Oftast brukar det bli någon form av gratäng när jag tillagar kassler men igår skar jag skivor av kasslern och la i en vinmarinad så i dag blev det stekt kassler med potatisgratäng till middag
En söndagsrätt med kalvkotletter som man kan byta ut mot fläskkotletter om man vill, dessa steks och får smak av färskpressad apelsin som får puttra in lite för att sedan bli en god sås
Dessa vinmarinerade sommarfrukter passar bra att äta som de är, tillsammans med glass eller grädde. Dessa vinmarinerade sommarfrukter är helt veganska (om agavesirap/ljus sirap används), fria från gluten, laktos, nötter, ägg, de fyra sädesslagen och low carb (om ett torrt vitt vin används och frukten sötas med stevia strö)
Dela kalvkotletter. Recept. Mia Veronica Pa. mån, 2013-08-26 21. 45. 20min. (0). 1. Riv av skalet från citronen och blanda den med mjöl, salt, peppar och parmesan
Receptet sägs i orignalversion komma från den Ryska rätten Pojarski som är ryska hackade kalvkotletter utvecklat av en berömd köksmästare från det romanoffska hovet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.