För ett tag sedan fick vi leverans av Brobergs fisk med fiskar jag aldrig tillagat bl a ryggfilé avLångaoch Marulk så gissa hur sugen jag då var på fisk
Jag har skrivit mycket om mina erfarenheter efter många ochlånga dieter och hur min kropp påverkats av dem och jag är glad att fler berättar om sina erfarenheter
Stekpannan verkade ju vara vara lika het som pappas lödkolv. Mitt under själva plockningen finns det alltid tid att ta fram och karva lite av den där tryffelsalamin
Känns som veckan varit lång som två… Ibland blir det lite för mycket… Min lillasysterSanna miste sin farmor i söndags och sen dess har det känts motigt och tungt… Vi fanns vid hennes sida och framförallt Sanna som fick hålla hennes hand när hon tog sitt sista andetag
Du kan behöva stanna maskinen och skrapa ner smet som har fastnat längs sidorna några gånger. När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämig och lagom söt solgul historia
Rör om då och då. Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten
Sila mandelmjölet och florsockret i en annan bunke. Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa och med en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Lite annan smak men lika gott. Och du får massor av nyttigheter på köpet. Bären innehåller massor av antioxidanter, de uppges ha två till tre gånger så mycket som blåbär
Vispa upp äggen i en annan bunke och tillsätt sedan chokladen under vispning. Nyårsaftons dessert blev en chokladmousse av vit choklad och mjölkchoklad
Salta och peppra köttet rikligt på båda sidor och bryn i en stekpanna så det får en fin yta. Vi hade lite grönmögelost hemma som jag gjorde en sås utavoch som ryggbiffen fick ugnsgräddas i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.