Om man har njutit av potatis med feta och ruccola den ena dagen, och det blivit potatisar över, kan dessa någon dag senare fördel användas i en sådan anrättning
Chocolate Banana Cake With Banana Cream och Sea salt Caramel är en riktigt härligt banan choklad tårta som fylls med en riktigt krämig banan kräm, choklad glasyr och sea salt karamel Um…så mumsig och riktigt smaskig tycker jag
Nästa år måste jag ransonera mig - hoppas jag kommer ihåg det då. Hittade ett recept av Paolo Roberto och mer italienskt än så här är svårt att få utan att vara i Italien - till och med basilikan är egenodlad med fröer från italienska Franchi
Måste testa göra om denna pizzabotten själv tror jag, den vart supergod. Jag hade ett spännande möte igår och kommer köra en uppföljning på det på torsdag, vi har lite grejer på gång som jag tror kan bli riktigt grymt
För den som längtar efter att bli smal på ett naturligt sätt finns en hel uppsjö med bantningsprodukter som alla påstår sig vara just naturliga men som kanske inte riktigt håller vad de lovar – eller snarare som ger merän vad de lovar
-)dekorera med ytterligare paprika och koriander. jag gjorde en riktigt spicy hommous till det grillade igår och det gick verkligen hem hos våra gäster
Jag bara måste slå ett slag för vår underbara vitkål. Ugnsbakad vitkål med majsbiffar och yoghurtsås. Utan att tröttna, här kommer ett menyförslag på en vitkålsvecka
Idag har vi andra förhållanden och kan lära oss att stå emot detta sug genom att förstå varför vi tänker som vi gör och dessutom hitta alternativa sätt att fylla på med energi
Krossa sen med en sten (eller lägg det i matberedaren med lite salt för en modernare variant). Ingredienser1 del groddbart vetevattenReceptBlötlägg vetet över natten så att vattnet kan omfamna all frön och så att alla enzymer aktiveras. Av degen forma en limpa 1,5-3 cm hög, 10 bred och valfri längd. Vid middag vänd limpan och låt andra sidan torka på eftermiddagen (eller lägg i torkugn/ugn på låg temperatur i 10-16 timmar, vänd efter halva tiden)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.