Ringla över ganska rikligt med olivolja så att alla potatisarna får en oljig yta. Till 2 portioner la jag i 5st lätt krossade vitlöksklyftor(kvar i sina skal) och färsk rosmarin
Börja med att blanda ihop alla ingredienserna till din eller dina dippsåser och ställ dem kallt. Skiva rotfrukterna så tunt du kan, gärna med mandolin eller potatisskalare
Idag gick iväg och köpte en liten burk med soltorkade tomater och resten fanns redan hemma. Klicka i creme fraichen och häll i en skvätt grädde, smula ner lite rosmarin, låt sjuda någon minut
Dela tomaterna och blanda dem i en skål med vitlök, olivolja, salt och peppar. Att göra egna små vitlöksrostade körsbärstomater är enkelt och tar inte så lång tid heller
Ingredienser Portioner. 4 1 blomkålshuvud (à ca 700 g) 1 stor vitlöksklyfta (gärna färsk) 3 msk olja 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
-) Jag har tidigare bloggat om när jag har friterat rotfruktschips vilket blir otroligt gott men det tar lite tid så för att få chips lite snabbare så kan man välja det här sättet istället
Fritera rotfruktschipsen gyllengula i omgångar lyft upp med hålslev eller kockpincett. Mortla kumminfröna tillsammans med salt, paprikapulver och svart pepper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.