Har lite washitejp hemma och det kan man använda till väldigt mycket. Här tyckte jag glaset blir lite roligare om man satte på lite prickig washitejp och innan det ska diskas så tar man bara bort det
Då jag skulle ge bort dem lindade jag in dem i smörpapper och tejpade med lite washitejp. Här kommer ytterligare ett recept på godsaker som jag gjorde i påskas, närmare bestämt lakritskola med citron
Jo, jag råkar spilla typ en matsked vatten över mitt tangentbord. Förutom att jag tappat rösten och FORTFARANDE har ont i halsen (nackdelen med att inte få hög feber) så har platt-TV
) så hittade jag knappen men hur jag ska få fast den på tangentbordet är ett mysterium. Gryta med glögg 4 port600 g grytbitar av oxkött2 dl vinglögg½ dl soja1-2 dl vatten1½ msk kalvfond7 enbär2 lagerblad1 tsk rosmarin10-15 smålökar100 g färska champinjoner1½ dl grädde, visp- eller matlagningsgräddemaizenaredningBryn köttet runt om och lägg över det i en stekgryta. Skär svampen i kvartar och tillsätt den, löken och grädden i grytan och låt det koka ytterligare 40-50 minuter. 10-15 smålökar
Att mitt tangentbord inte riktigt vill vara med som tidigare hjälper inte heller till. Platta till dem något och grädda mitt i ugnen ca 15-20 minuter eller tills de fått fin färg och känns klara
Kontoret är en dator ståendes i ena hörnet utav matbordet och med hårt arbetandes menar jag en stycket Signe som målar en hund blå i en målarbok för nybörjare och en stycket mamma som försöker blogga och samtidigt hålla tangentbordet utom räckhåll för små nyfikna fingrar och dessutom rädda ekbordet från en väldigt blå krita
Resultatet blev över förväntan och så-himlans-gott. Jag är så trött just nu att min hand bokstavligen kollapsade på tangentbordet haha, den bara gav vika
Denna gång är det inte Cecilia bakom tangentbordet utan hennes man. Hej. ). Vanligtvis hittar ni mig bakom kameran när jag tar bilderna på maten hon lagar, men idag passade jag på att överraska henne med att göra focaccia till frukost medan hon tog en välbehövlig sovmorgon
Efter att ha behövt torka tangentbordet från decilitersvis med dregel efter varje visad Tasty-video (ni vet de där kvadratiska matlagningsvideona man bah dryper av dregel efter att ha sett) så provade jag äntligen i helgen på att laga något med inspo från sidan
Jag började läsa “100 nyanser av parmesanost” och höll på att börja dregla över mitt tangentbord, så fina bilder och jag håller med. 300g nöt- eller blandfärs. 2-3 dl vatten. 300g nöt- eller blandfärs. 1 köttbuljongtärning 2-3 dl vatten
Elina har tagit över platsen vid pennan, eller rättare sagt tangentbordet eftersom Linnéa står inne i köket i rummet bredvid och försöker med en osthyvel bända upp den så kallade unfrozen keesecake och skriker samtidigt att det är keesecake över hela köksgolvet, jag ignorerar henne, sedan hör jag “slick, slick, slick, slick”…
Strö över pistagenötter och dekorera med vimplar gjorda av tandpetare med washitejp på. Fluff har jag gjort några gånger tidigare bland annat på Ahlgrens bilar och haft på cupcakes
Lätt gjort med tandpetare och washitejp. 12-14 dl vetemjöl special. Låt degen jäsa övertäckt 30-40 minuter, till dubbel storlek. Låt koka ihop utan lock till en tjock sås, ca 15-20 minuter. Jag köpte sådana här grönsaksgaller och använde (199 kronor för två-pack på Ica Maxi), tänkte att det är användbart till mer än en sak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.