Vispa ur stekpannan med vinäger, olja, honung. Låt köttet vila lite innan det skärs upp och serveras med gratäng, tomatsallad och balsamskyn ringlad över
Hetta upp woken igen med samma mängd olja. Serverades ihop med grönsaksbuljongkokt ris med limeblad. 680 g fläskfilé 350 g selleristjälkar 3 finskivade stora champinjoner 3 finskivade vitlöksklyftor 3 msk färsk ingefära, skuren i stavar 1 medelstor gul lök vitpeppar svartpeppar rapsolja till stekning. Börja med att skära fläskfilén i 5-6 cm långa bitar. Blanda ingredienserna till såsen med 1 tsk grovmalen svartpeppar. Hetta upp wokpannan eller en stor, djup stekpanna med 3 msk olja. 680 g fläskfilé 350 g selleristjälkar 3 finskivade stora champinjoner 3 finskivade vitlöksklyftor 3 msk färsk ingefära, skuren i stavar 1 medelstor gul lök vitpeppar svartpeppar rapsolja till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.