Dock blev det lite förändringar eftersom det vi hade i kylen inte riktigt stämde med vad som stod i receptet, så här blev det då:Fläskfilé a'la Ulla 2 port
Servera fläskfilén i sin sås och servera med de rostade rotfrukterna. Putsa fläskfilén och skär i ca 2,5 cm tjocka skivor. Lägg tillbaka fläskfilén och ev köttsaft i pannan och låt koka med i ca 3 minuter. 700 g fläskfilé. 700 g fläskfilé smör och neutral olja att steka i salt och peppar
Jag har precis upptäckt de gröna linserna från Frankrike – Puylinser. De små gröna linserna odlas på vulkanisk mark i Frankrike och är extremt hållbara under kokning
Fläskfilé. Salta, peppra och bryn fläskfilén i smör. 600 g fläskfilé. 600 g fläskfilé 1 tsk salt 1 krm peppar smör till stekning 300 g körsbärs- eller plommontomat på kvist 2 msk olja
God morgon ♥. Efter en intensiv jobbhelg börjar jag måndagen och den nya veckan med ett personalmöte här i Torsby innan jag åker hem till Karlstad igen
Den här gången valde jag att helgrilla fläskfiléfrån rapsgris och för att sätta smak på köttet gjord jag en torr marinad en så kallad rubb som smaksattes med bland annat kaffe
Lägg på fläskfilén och häll över marinaden från köttet. Madeléne kallar det Grekisk Pytt på sin blogg men jag tycker att det blev en blandning av smaker från hela världen
Jag plockade raskt in de omogna, gröna. För några år gick det ju en film med stekta gröna tomater i själva titeln, nog tusan borde det gå att fräsa upp våra tingestar redan innan de har fått sin röda färg
Blanda marinaden och låt fläskfilén ligga i den cirka 1 timme. 0,5 kg fläskfilé, i bitar. 0,5 kg fläskfilé, i bitar 10 prinskorvar 2 st paprikor i bitar 8 st tomater, små 8 st smålökar eller halvor av större lök 1 paket bacon Marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.